Online bouwclub start 27 mei

Al vaak kregen we de vraag of onze sorteerbak te bestellen is zodat de kinderen van onze clubs ook thuis van die leuke technische modellen kunnen maken. Eindelijk kan dat!

We hebben Lego geselecteerd en een leuk doosje samengesteld waarmee je thuis gemotoriseerde machines kunt bouwen. We hebben een aantal nieuwe modellen ontwikkeld met verschillende technische aspecten die we tijdens online lessen zullen aanbieden. 

Hoe werkt het?

Via het online formulier meld je je aan voor de club van vier online lessen. Je ontvangt een bericht van inschrijving en een factuur. Na betaling van het cursusgeld ontvang je het setje Lego inclusief een Lego motortje en batterijpak en de benodigde technische Lego onderdelen thuis. Deze onderdelen zijn nu van jou en hoeven dus niet teruggegeven te worden na afloop van de club.

Voor de lessen ontvang je een link om deel te nemen via Zoom. Je moet dus wel van te voren zorgen dat je je hebt aangemeld bij Zoom, dit is gratis. Als je hierover vragen hebt dan helpen we je graag. We werken met groepjes van maximaal 10 deelnemers.

De lessen beginnen zoals je van ons gewend bent met het uitleggen van technische principes, hierbij gebruiken we plaatjes en filmpjes. Daarna gaan we met het bouwen van het model aan de slag waarvoor je de bouwkaarten te zien krijgt. Als het model af is is het tijd om te testen, te pimpen en uit te breiden.

Opruimen hoeft niet tijdens de les, je hebt alle tijd om thuis verder te spelen met je model. Voor de volgende les moet natuurlijk alles weer beschikbaar zijn in je doos om aan de slag te gaan met een nieuw model.

Wat gaan we bouwen?

We hebben een paar leuke modellen bedacht waar je thuis lekker mee kunt spelen en die je kunt uitbouwen. Zo maken we bijvoorbeeld een raceauto die door middel van veerkracht in beweging komt. Ook maken we een kermisattractie voor je minifiguren en een super leuke tollanceeder.

Aanmelden

  • Wat? Vier online lessen inclusief LEGO®*
  • Voor wie? Kinderen van 7 tot en met 9 jaar. Jongere kinderen vanaf 5 kunnen meedoen met begeleiding van een ouder.
  • Prijs: €115,- (incl 4 lessen + materialen, exclusief bezorgkosten)
  • Datum & Tijd: 27 mei, 3 juni, 10 juni & 17 juni van 14:00- 15:00 uur**

*Alle Power Functions onderdelen zijn nieuw. De Lego komt van Brick Link en is in goede staat maar kan zijn gebruikt.

**Eventueel ook andere dagen mogelijk. Bij interesse graag formulier invullen

Schrijf je in voor de club of geef aan dat je interesse hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *